Loading...

Πρόκριση στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας

 

Πρόκριση στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας


Στην 3η θέση καλύτερη θέση ανάμεσα σε 28 σχολεία κατέκτησε η ομάδα Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας του 1ου ΓΕΛ του Κολλεγίου Ανατόλια  στους Περιφερειακούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας Κεντρικής Μακεδονίας. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδης.

Η διάκριση αυτή δίνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση των Πανελλήνιων Μαθητικών  Αγώνων Επιχειρηματολογίας Αντιλογίας που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, τον Απρίλιο στην Αθήνα.

Οι μαθητές που στελεχώνουν την ομάδα του 1ου ΓΕΛ είναι: Μαρία Ελένη Ζίγκα, Μαρία Νεφέλη Ναβροζίδη, Ευάγγελος Αξαρλόγλου, Ουρανία Ναταλία Γαλανού και Πέτρος Μπασάκης.  Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ανατόλια αποτελούμενη από τους Στυλιανή Μαλίγκου, Μαριτόνια Καλπουτσόγλου, Νικολέτα Πετρίδη, Ηλία Λαμπρέτσα και Ειρήνη Μανιάτη κέρδισαν στην προημιτελική φάση στους δύο από τους τρεις αγώνες. Τις ομάδες  προετοίμασαν από κοινού οι καθηγήτριες φιλόλογοι του σχολείου μας  Κλεοπάτρα Μητρούλη και Αλεξία Σερίδου. Συγχαρητήρια σε όλους!

 
 
 

Share